Wednesday, May 27, 2009

tak pernah aku buat kerja macam ini.(uber amazing blog award)


1. nama aku Fariz Iskandar

- dilihat di dunia pada 22 april 1986 pada hari selasa jam 7.50 petang
- dilahirkan sebagai seorang jawa.(proud to be javanese)
- suka berkata jawa kt orang yg xpaham jawa
- makan apa aje, tak memilih. sangat suka sambal belacan & tempe
- sejak menemui penuilsan maya(blog), terus jatuh cinta, addicted!
-peminat setia MANCHESTER UNITED. united rulez!
- gila pada bola sepak walaupun xtau sangat main bola.(bukan kaki bangku)
- tak bole sebut huruf 'R' dengan sempurna. (bukan OKU tau)
- kadang2 kata2 tersasul
- suka tengok orang.

2. Sopi Dzali
- kawan sejubur aku.
- asal cuti mesti melekat dengan dia.
- sedang mencari cinta.
- hati baru sahaja kecewa sebab cinta ddia ditolak.(relax bro aku ada)
- mendapatkan stok siri prison break kat dia.

3. Kendawang Mancha
- dia asal sarawak.
- hati dia sukar dijangka
- senang berkawan dengannya.(penah gak aku x tegur dia.gaduh)
- suka kelihatan cantek
- nak duduk satu rumah dengan aku semester depan


3. Kamal Da Drummer

- satu lagi kawan sejubur aku
- sejak ada awek yg sgt cantek, jarang meluangkan mase dgn aku dan rakan2.
- dia pandai urut
- dulu orang panggil dia DR.(Dongeng Rakyat)
- dah berbulan2 aku tak jumpe dia


4. Arham Hilmi
- dah kawen
- member sejubur gak
- selalu belanja kami se geng(sebab dia dah keje.byk duit)
- tak kisah sangat asalkan dapat ber geng dengan kami
- selalu ajak lepak sampai larut malam


5. Amat Gemok

- kawan sejubur gak
- baru je habis belajar
- cita2 nak buka ladang lembu sendiri
- sedang apply keje kt UiTM
- emak dia kenal family aku


6. Hadif Hariri & Haddad Khulaif
- kedua2nya sepupu aku yang sangat comel dan sporting
- suka dtg umah aku dan lepak2
- haddad selalu ikut abangnya, hadif kemana2
- hadif sangat kisah dengan adiknya
- selalu menghiburkan aku


7. Fisha
- skandal (orang kata)
- kami rapat, kawan jer
- sangat lembut walaupun punyai sifat yang garang
- gembeng (mudah nangis)
- MPP TEKA


8. Minah
- dia nak kawen 31 mei ni
- sori min, aku xdapat dtg
- seorang yang happy go lucky
- mase sekolah ramai yg minat dia
- nanti aku kawen ko dtang ek.


9. wani

- very ambitiuos
- tidak percaya pada cinta dan lelaki
- sangat concern pada org yang rapat padanya
- sangat pandai berkata2
- suka tolong orang


10. LyaFarhana

- dialah yang tag aku, paksa aku jawab
- seoarang yang terlalu bergantung pada CINTA
- aku kenal dia waktu MMS
- hati yang sukar dijangka
- jarang reply mesej2 aku


11. Imah
- suka komen blog2 aku, timakaseh.
- ayat2nya sangat puitis
- paling kecik dalam kelas(walaupun umur dh tua)
- suka pakai baju kurung
- susah nak tgk dia pakai seluar atau t-shirt


12. Herni
- kenal waktu MMS
- kadang2 aku tak paham dengan dia, pening.
- selalu kene kutuk dengan aku
- rapat dengan nuar
- rajin dtg puncak(tanpa ajak aku lepak)


13. Abby
- saje je letak gambar awek ni.hehehehehehehehe....



p/s : sesiapa yang kene aku tak harapkan di balas.

6 comments:

ieda said...

hmmm..agak menarik kali nie..cume lau gurlz y last tu diulas skit lg ok...sape tu fariz?!!!!

fariziskan said...

to ieda : gurlz yg last tu tak layak diulas lah...sori.....

IMAHoNeY said...

mekasih la banyak2 letak gmbr aku huhu... terharuuuuu

tp...aku kck sgt ke? ok la tu... x mkn space byk sgt haha..

tp aku nak tmbh lg ko pny discription..
- suka sendawa kuat2 n
-suka k***** kuat2 hahaha...

fariziskan said...

to imah : tag la aku!

IMAHoNeY said...

tag ko?? cane??

fariziskan said...

to imah : mcm yg aku wat ni.....