Monday, November 10, 2008

aku punyai hati yang tegar dengan MANCHESTER UNITED!

tak kisah la apa orang nak cakap
aku memang giler fanatik ngan MU
habis fanatik
habis suma rival MU aku fuck kan
peduli ape aku
aku punya suka
yang penting hati aku puas
orang cakap
'kalo ye pun fanatik ngan MU toksah la nak fuck2'
'men bola pun tak reti nak fuck yang lain'
'cibai ko...fuck MU'
hahahahahha...
peduli ape aku ngan kata2 orang
yang penting diri aku dan MU
MU adalah kesenangan aku
mau mati aku tak tgk MU main
mau suma aku maki kalo MU kalah
sejak kecil lagi aku minat MU
aku teringat
macam mana aku fanatik nak mampus ngan MU
masa tu aku darjah empat kalo x silap aku
bapak aku time punyalah baik
belikan aku bola dan kasut bola yang ada cop MU
punya suka aku coz aku emmang suka bokla
tp time tu minat selangor
sejak tu aku mula memnyiasat apa cop yang ada kat kasut n bola aku tu
mula aku minat kt MU
time tu aku still xdapat tgk MU men
tgk kt paper jela result2 nyer
bila aku menginjak usia skola menengah
umah sebelah aku ada astro
kalo nk tgk MU men aku g la umah sebelah
itu pun x slalu coz aku dok asrama
pas hbs skola
aku mula membeli magazine MU
macam2 aku beli
sampai mak aku nak muak tgk aku baca magazine MU
akhirnya umah aku ada astro
hahahahahah
bermaharajalela lah aku tgk MU men
sampai aku gadoh ngan bapak aku bile nak tgk MU men
bapak aku x suka tgk bola
bila aku tgk bola dia marah
tp aku heran
dialah yang bertanggungjawab memfanatikkan aku terhadap bola sepak
lagi2 MU
dia yang kenalkan aku ngan MU
hahahahahahaha
bila MU men aku sanggup bersengkang mata
macam2 aku wat asalkan aku dapat MU men
x senang duduk aku tak dapat tgk MU men
heheheheheh
begitulah kisah hidup aku bersama MU
lastly....
FUCK ARSENAL
FUCK ARSENE WENGER TOO
FUCK CHELSEA
FUCK SCOLARI TOO
FUCK LIVERPOOL
FUCK BENITEZ TOO
p/s ; aku lebih rela sokong team len utk tgk kekalahan rival MU....Glory Glory Man United!

5 comments:

mastikus said...

aku tak penah minat tengok bola. tapi rumah ni kalau tengah malam, mesti ada suara abang aku menjerit di"back up" singer oleh penonton2 di kedai mamak

RENhalus~ said...

aku kenal MU,
bler victoria spice girl kawen same Beckham~

fariziskan said...

mastikus : itulah passion sebenar bile tgk bola....

macam mana golongan wanita kene histeria.....

macam tula kami bile tgk bola...



renhalus : ape yang kamu tau?

itu aja kan?

RENhalus~ said...

yup~
2 aja.

aku bhenci sukan!

fariziskan said...

renhalus : patutlah kamu kurus melidi ibarat dihembus melayang2 seperti layang2....